september 22, 2008

HJEMME!

Honey! I'm home!

Toilettet måtte have hjælp igår af akut-blikkenslager-korpset, som hentede byggematerialer ud af systemet. Udsugeren kører uafbrudt i badeværelset. Opvaskeren vil ikke tage vand ind. Dørene på både køler og fryser lukker ikke tæt, så det kører også hele tiden. Alting roder alle steder. Kræfterne rækker ikke til at lave så meget ad gangen.

Og det hele er ok, for jeg er hjemme igen!
- har siddet i haven og drukket kaffe under æbletræet,
- samlet lidt rådne æbler i bunker, så vi ikke vader rundt i dem derude,
- har hygget ved computeren,
- har sovet 2 timer,
- har hygget med Johanne, som er hjemme på week-end.

Igår havde vi besøg af Alice og Erik, som ville være på forkant med evt. afbud (helbred) til festen og kom med Johanne's gave. Det var meget imponerende og dejligt favnende af dem, at de ikke ville overlade noget til tilfældigheder, så vi kunne alle få lov at se beundrende på den nye kikkert, som Johanne kan kigge stjerner med.
Senere kom Lene og Diana forbi, for Lene ville give en hånd til udpakningen. Vi fik sat en reol op i stuen og Lene bare vitriner ind til reolen i al-rummet. Så gik hun på loftet med alle kasserne og ting der skulle derop og så var der ikke mere tid, men det var også en ordentlig omgang! - og et godt stykke videre.
Juice spiser og spiser og hygger og spiser lidt igen! Der er en dejlig stor have her med masser af dejlig kanin-foder alle vegne og kropssproget kan ingen tage fejl af: det er et dejligt sted at være for en kanin! - og nu glæder jeg mig bare meget til at få malet de nye kanin-huse og få hentet en legekammerat til ham, men jeg tror (nu er jeg jo ikke kanin, så troen må træde til) det ikke er helt dumt at Juice får mulighed for at drøne rundt og markere i hele haven på egen hånd/pote!

Ingen kommentarer: