juni 01, 2008

Vi har fået Juice

Hun eller han? Vi ved det ikke. J., som vi har fået den fra, kaldte den for Pjuske, men nu har vi jo altså Snuske, så det var lidt for tæt på, så jeg syntes den så "juicy" ud, så det blev til Juice.

Det viser sig, det er en albino! OG den er ikke bange af sig. Et skønt indicium for, at den ikke har været udsat for noget grimt fra mennesker, er at mens vi sad og så film i eftermiddag, kravlede den roligt og nysgerrigt rundt - ind og ud af buret, som Johanne havde stillet lige ved siden af, hvor hun lå, og den lod sig overhovedet ikke distrahere af eksplosions-lyde, latter, telefon der pludselig ringede og anden larm.

Vi prøvede også at lade Snuske komme ind og hilse, og hun reagerede prompte ved at bestige den nye, hvilket er kanin-sprog for: "Jeg bestemmer altså her, BASTA!"

Det er altså helt i orden, for det er Snuske, der er den ældre og den, der har haft territoriet først, så hun skal selvfølgelig "vinde" i første omgang, men senere, når de skal løbe i haven uden seler på, er vi selvfølgelig nødt til at lade dem forhandle lidt mere om sagen, selvom vi er enige om, at hvis de ikke kan enes, så må de være ude "holdvis", for det er ikke videre smart at lade dem skade hinanden, når nu det ikke er strengt nødvendigt.

Ingen kommentarer: