august 03, 2008

Tøsen er hjemme igen

Så kom hun hjem fra lejr!
Den første maskine tøj blev lynhurtigt sat over og nyheder er udvekslet i rygende hast. Vi har kun denne kommende uge til at gøre alt klar til efterskole og de har lovet regn og vi har ikke vores tørretumbler med i Erimitagen!
Pyha!
Johanne var så glad og så fantastisk ud, da hun kom gennem døren. Rasmus havde heldigvis forældre, som ikke havde det fjerneste imod, at hun blev kørt frem og tilbage, når nu de alligevel skulle vejen! Til gengæld var hendes bagage i år pakket i sorte sække og det gav en duft af jeg ved ikke hvad, for hun havde ikke været alt for kritisk med, om tøjet var fugtigt, før hun smed det i sækkene! Ingen skade ser dog ud til at være sket, så det går!
Ud og nusse kaniner, op og logge på nettet og kigge til de fora, hvor der var overvældende med nyheder - tænk, de andre havde ikke holdt sig tilbage med at skrive nyt på "nættet", medens Johanne var på Fyn! Store suk fra første salen! 25 mails, 30-40 sms da telefonen blev åbnet! Længe leve kommunikations-samfundet! Der tales ihvertfald en del!
Lækker aftensmad - Tacos, et dejligt bad, et par skildpadder og så prøver jeg nu at få hende i seng! Det er svært, når der er så meget adrenalin i kroppen, men det skal nok være ude imorgen, så det er godt, der ikke er noget på programmet de næste par dage, der kræver, at hun skal ud af huset! Først på onsdag skal hun ind til byen og mødes med Parkour-vennerne, så det bliver nogle hyggedage, hvor vi kan have som opgave at få skrevet navn i alle hendes ejendele!
Hygge!

Ingen kommentarer: